За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

Може да ни пишете на: info@alcoholtester.bg - ще отговорим веднага!

Гаранция и условия за ползване

Всеки от нашите алкохолтестери притежава 12 месеца търговска гаранция за техническа изправност, дадена от производителя.

При повреди вследствие на некачествени материали или изработка, уредът ще бъде ремонтиран, заменен с нов, а при невъзможност - на потребителя ще бъде възстановена заплатената сума след доставянето му в сервизната база на Вносителя.

Гаранцията НЕ ОБХВАЩА техническия консуматив в алкохолтестера, чиито живот и функционална годност зависят изцяло от начина на експлоатация. Технически консуматив в един алкохолтестер са СЕНЗОРНИЯ МОДУЛ и БАТЕРИИТЕ.

Сензорният модул е електрохимичен елемент, чувствителен на влага, температура и замърсявания. Неправомерната му експлоатация, като например:

  • издухване в тестера на цигарен дим "от упор";
  • заливане със "суров" алкохол, вода, нафта... (има такива случаи!);
  • съхранение на тестера във влажни помещения;
  • съхранение на тестера при екстремно ниски или екстремно високи температури (например в автомобила през лятото!);
  • съхранение и използване в запрашена среда ("прашни" производства) и други,

може ДА ГО УНИЩОЖИ незабавно, а оттам дори и нов тестер да се окаже "повреден" още при първата си употреба. Затова със сигурност вината няма да бъде на техниката, Производителя или Вносителя!

Сензорният модул на алкохолтестера се обслужва чрез калибриране или смяна с нов (в зависимост от типа и модела), което НЕ Е ГАРАНЦИОННО СЪБИТИЕ!

Не са предмет на гаранционно обслужване и повредите предизвикани от:

  • механични въздействия върху корпуса на алкохолтестера - удари, падане от високо, гасене на цигари (има такива случаи!);
  • използване на консумативи (захранващи батерии, мундщуци) и при условия (околна температура и влажност), различни от предписаните от производителя;
  • извършени опити за ремонт от неупълномощени за целта лица - само Вносителят на техниката има сервизни права върху нея, дадени му от Производителя.

*Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, съгласно изискванията на чл. 112-115 от ЗЗП;

*Настоящата търговска гаранция се прилага на територията на Р. България;

*Гаранцията на техниката се обслужва франко гр. София. Транспортът до гр. София и обратно е за сметка на потребителя;

*Ако Вашата техника е закупена от наш партньор - дистрибутор, то Рекламацията / Заявката за севиз се предявява пред търговеца, от когото е закупена стоката.

Условия за ползване на www.alcoholtester.bg:

Настоящите Условия за ползване уреждат взаимоотношенията между ЕЛКОМЕД ЕООД, 1756 София, ул. Софийско поле, бл. 34, ЕИК BG204485784 и лицето-купувач на стоките от настоящия интернет-магазин.

Всички продукти поръчани от нас са с безплатна доставка до Вашата врата, цените са окончателни и при получаване не се налага да заплащате никаква допълнителна сума! Чрез този интернет-магазин Вие пазарувате директно от Вносителя на продуктите за България! Ние гарантираме произхода на нашите продукти, тяхната митническа чистота и съответствие с европейските продуктови изисквания.

Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС.
Поръчаните от Вас продукти ще Ви бъдат доставени до 48 часа за София и до 72 часа за страната от момента на поръчката. Ако са налице обстоятелства, които не позволяват това да стане, то ние ще се свържем с Вас по телефона и ще Ви информираме за детайлите на Вашата доставка. Обикновено за София доставяме на следващия ден, а извън София - на по-следващия (без неделя и официалните празници, разбира се)! Ако Вие желаете нещо друго - моля, споделете го с нас.

Вашата поръчка може да заплатите по 2 начина:

  • Наложен платеж - заплащане на поръчката в брой на куриера в момента на доставка;
  • Банков превод - плащане на поръчката по банков път към нашата банкова сметка. Банковите детайли, необходими за превода ще намерите в Проформа фактурата, изпратена Ви на електронната поща;

Поръчките с "Наложен платеж" се експедират незабавно, докато при "Банков превод" експедицията се извършва след потвърждение на извършеното плащане от страна на нашата банка.

Доставката се извършва от куриер на SPEEDY до вратата на посочен от Вас адрес. Моля, при получаване на пратката огледайте цялостта и външния вид на доставения пакет в присъствието на куриера. Ако констатирате наличието на транспортни дефекти, то изискайте от куриера да бъде изготвен констативен протокол.

Всички продукти, предлагани от нас имат търговска гаранция. Всеки закупен от Вас продукт ще бъде придружен с обстойна Инструкция за експлоатация и Гаранционна карта, където ще намерите подробностите за неговата експлоатация, поддръжка и гаранция. Tърговската гаранция не оказва влияние върху правата на купувача, произтичащи от гаранцията по чл. 112-115 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП). При наличието на всякакви въпроси, моля потърсете контакт с нас.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок до 14 дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да бъде с непокътната оригинална опаковка, ненарушена цялост и функционалност, заедно с придружаващите го документи. Ние ще прегледаме всичко това и ако някое от гореизброените условия не е изпълнено, си запазваме правото да не приемем връщането на продукта. ЕЛКОМЕД възстановява стойността на продуктите с пощенски запис или на посочена от Вас банкова сметка. За да получите инструкции по темата, моля свържете се с нас.

За всички неупоменати в настоящия текст детайли, свързани с покупката на продукти от настоящия интернет-магазин ще бъде прилагана нормативната уредба на Р България.

Когато направите своята поръчка, ние приемаме, че вече сте се запознали и приели изложените по-горе "Условия за ползване" на настоящия интернет-магазин и Ви поздравяваме като наш клиент.

ПОРЪЧКА и КОНСУЛТАЦИЯ на телефон 0888-513916.

Благодарим Ви за доверието и съвместната работа!

ЕЛКОМЕД ЕООД


Дрегер за алкохол CLICK комплект
Дрегер за алкохол AL2500 комплект
Дрегер за алкохол AL7010 комплект
Дрегер за алкохол AL7000 комплект
Дрегер за алкохол AL8800 комплект
Дрегер за алкохол ALC-1 комплект
Дрегер за алкохол ALP-1 комплект
Дрегер за алкохол iblow10 комплект
Дрегер за алкохол EBS-010 комплект
Дрегер за алкохол ADBs комплект
Дрегер за алкохол AL4000V комплект
Дрегер за алкохол Dräger Alcotest 3820
Дрегер за алкохол Dräger Alcotest 5820
Дрегер за алкохол Dräger Alcotest 6820
Дрегер за алкохол Dräger Alcotest 7510
Дрегер за алкохол AF-23 комплект
Дрегер за алкохол AF-50 комплект
Дрегер за алкохол AF-35C комплект