За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

Може да ни пишете на: info@alcoholtester.bg - ще отговорим веднага!

Често задавани въпроси

Тук може да прочетете отговорите на често задавани въпроси:

Каква е разликата между "дрегер за личен контрол, семейство и приятели" и "дрегер за фирмен контрол, проверка на служители"?

Описанието на двете категории продукти съдържа и отговора на въпроса. Апаратите, предназначени за фирмен контрол са разчетени за по-голямо експлоатационно натоварване, те отговарят на по-високи експлоатационни изисквания. Такъв апарат е разчетен за провеждане на десетки измервания дневно. Апаратите за личен контрол са предвидени да осигурят контрола на по-малък брой тествани лица - най-често в рамките на едно семейство, кръг близки хора или индивидуално ползване.

Каква е разликата между електрохимичен и полупроводников сензорен елемент?

Електрохимичният сензор е по-висок клас измервателен прибор в сравнение с полупроводниковия. Електрохимичният сензор се характеризира с по-добри експлоатационни параметри - точност, стабилност на резултатите, независимост на резултата от параметрите на околната среда и замърсяванията, по-дълъг калибрационен цикъл. Електрохимичният измервателен сензор се инсталира в алкохолтестери от висок клас.

Какво представлява сменяемият сензорен елемент, наречен "сензорен модул"?

Сензорният елемент е измервателния прибор на всеки алкохолтестер. Неговата функционална годност определя живота на самия алкохолтестер. SENTECH Korea Corp. e първият в света производител на анализатори за алкохол в кръвта, който е въвел и патентовал сменяемия сензорен елемент. Затова при повечето наши модели тестери сензорният елемент е конструктивно оформен като модул, който може за секунди да бъде сменян с нов. Това прави всеки алкохолтестер със сензорен модул (сменяем сензорен елемент) "вечен". При повреда или изчерпване на ресурса на сензорния модул, той просто се сменя с нов и работата на тестера продължава. Сменяемият сензорен модул е иновация, която единствено апаратите AlcoScan®™ притежават на световния пазар!

ПОРЪЧКА и КОНСУЛТАЦИЯ на телефон 0888-513916.

Дрегер за алкохол CLICK комплект
Дрегер за алкохол AL2500 комплект
Дрегер за алкохол AL7010 комплект
Дрегер за алкохол AL7000 комплект
Дрегер за алкохол AL8800 комплект
Дрегер за алкохол ALC-1 комплект
Дрегер за алкохол ALP-1 комплект
Дрегер за алкохол iblow10 комплект
Дрегер за алкохол EBS-010 комплект
Дрегер за алкохол ADBs комплект
Дрегер за алкохол AL4000V комплект
Дрегер за алкохол Dräger Alcotest 3820
Дрегер за алкохол Dräger Alcotest 5820
Дрегер за алкохол Dräger Alcotest 6820
Дрегер за алкохол Dräger Alcotest 7510
Дрегер за алкохол AF-23 комплект
Дрегер за алкохол AF-50 комплект
Дрегер за алкохол AF-35C комплект