За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

С монети (За заведения)

С монети (За заведения)

Тук са налични апарати без мундщуци и батерии, за стационарен монтаж. Висок клас техника, която може да бъде окомплектована с видеодисплей, с монетен автомат или и двете, според Вашите потребности и цели ... Тези апарати се монтират стационарно върху стена или статив и се захранват чрез адаптер от електрическата мрежа. Като индивидуално средство за вземане на пробата използват обикновена кафе-сламка, налична навсякъде на пазара и струваща под 1 стотинка броя.

Видеодисплеят може да бъде използван за излъчване на фирмена реклама, съобщения или просто като видеоинструкция на апарата. Моделите с монетен автомат позволяват апарата да се използва като "вендинг-машина" и да печели пари, като провежда платен алкохолтест за посетителите на обекта.

Приложението на стационарните алкохолтестери е много широко - проверка на служители, барове, ресторанти, МОЛ-ове, рекламни кампании, учреждения, институции.

Стационарните дрегери за алкохол с видеоекран могат да бъдат поставени в учреждения, молове или заведения. Те могат да служат за презентация на видеоклипове или като средство за доход. Дрегерът за алкохол може да бъде ефикасен канал за реклама и средство за привличане на посетители. Ще Ви помогнем да изберете най-подходящото за Вас!


Дрегер за алкохол AL4000V комплект + една безплатна калибровка в гаранционния срок

Дрегер за алкохол AL4000V комплект + една безплатна калибровка в гаранционния срок

AlcoScan®™ AL4000V - професионален стационарен алкохолтестер с монетен автомат, настроен за 1 лев. П..

1 260,00 лв. Без ДДС: 1 050,00 лв.

Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)