Дрегер / Алкохолтестер като джаджа за смартфон

Дата: 05 Окт 2017

Ако обичате технологични джаджи, ето Ви още една, с която да си „поиграете“ - CLICK®™ на AlcoVisor®™.

Веднага поясняваме:

Alcovisor е световноизвестен производител на алкохолни тестери, базиран в Хонг Конг, а CLICK е първият разработен от него модел дрегер, който работи със смартфон или таблет с Android или iOS. Самото име на уредчето подсказва, колко лесно става взимането на пробата за алкохол и получаването на резултата с него – един клик – и готово!

Тестерът се включва към буксата за слушалки на смарт-устройството и ползва неговата операционна система за визуализация и обработка на данните от измерванията.

 

Ориентира за състоянието Ви с подробна статистика

Чрез безплатното приложение Alcovisor, което можете да инсталирате за секунди, създавате собствена база данни и я съхранявате на телефона си. Можете да си водите бележки към всеки резултат и да натрупате статистика, която да Ви ориентира за изменението на състоянието Ви с течение на времето. Ако резултатът от взетата проба за алкохол е положителен, самото приложение Ви съветва след колко време ще можете да шофирате.

 

Гарантира точни показания

CLICK®™ е сертифициран алкохолтестер с висок клас Електрохимичен сензор (Fuel Cell), което гарантира точното измерване на съдържанието на алкохол в издишвания въздух.

 

Компактен и лек

Уредът е компактен и лек - тежи само 26 грама - но предлага функционалността на 3-4 пъти по-скъпите от него апарати.  Това позволява без проблем да го носите със себе си навсякъде и съвсем дискретно да си го използвате, когато решите, че е необходимо.

 

Идеален за подарък

На външен вид тестерчето изглежда доста стилно и може да бъде един чудесен и много полезен подарък за близък човек или колега. Предлагат се три цветови варианта - черен с червени бутони, бял с жълти бутони и пурпурен със зелени бутони, а силиконовият им протектор е в съответния цвят.

CLICK е много подходящ и като по-луксозен и оригинален рекламен подарък за важните Ви контрагенти. На повърхността му добре би изглеждало фирменото Ви лого и контакти.

Научете повече и поръчайте на продуктовата страница на CLICK®™.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Марки

Блог статии

Дрегер и кръвна проба за алкохол – какво ги различава?

14 Фев 2018
За да се установи (не)наличието на алкохол в кръвта, главно се прибягва до два варианта – използване на дрегер или кръвен тест.  Каква е разли...

Дрегерите за алкохол вече се интегрират успешно в пропускните системи на предприятията

04 Фев 2018
Дрегерите за контрол на достъпа са подходящи за вграждане към съществуващата система за пропускане на работниците или служителите в предприятието или...
Върни До Горе