Статии

Дрегер и кръвна проба за алкохол – какво ги различава?

Дата: 14 Фев 2018

За да се установи (не)наличието на алкохол в кръвта, главно се прибягва до два варианта – използване на дрегер или кръвен тест. 

Каква е разликата между дрегер за алкохол и кръвна проба?

Прочети още →

Дрегерите за алкохол вече се интегрират успешно в пропускните системи на предприятията

Дата: 04 Фев 2018

Дрегерите за контрол на достъпа са подходящи за вграждане към съществуващата система за пропускане на работниците или служителите в предприятието или учреждението, с която разполагате или която планирате да закупите. 

Прочети още →

С настроение за празниците!

Дата: 29 Ное 2017

Наближават новогодишните празници. Еуфорията вече започва да се настанява в нас и мислите ни се насочват към планирането на пътувания, весели купони и богати трапези.

Прочети още →

Татко, какво е да си пиян? ... или употребата на алкохол от деца

Дата: 05 Ное 2017

Като родител Вие имате повече влияние върху Вашето дете, отколкото може би си представяте. Доказателствата сочат, че правилното общуване между родителите и техните деца им помага да развият разумно отношение към алкохола.

Прочети още →

Мога ли да контролирам дозите си алкохол?

Дата: 04 Ное 2017

Замисляли ли сте се какво е усещането ни за „едно“ питие. Как да определим усещането си за количеството алкохол, което сме поели, когато си позволим „едно“ питие. Това е трудно, защото алкохолните напитки се предлагат в различни концентрации и в чаши или бутилки с различни обеми.

Прочети още →

Евтин дрегер / алкохолтестер или ... парче пица!

Дата: 09 Окт 2017

На пазара може да бъдат намерени "дрегери за алкохол", които привличат вниманието на клиента с атрактивната си цена - понякога струват под 20 лева и имат на пръв поглед всички технически възможности...

Прочети още →

Дрегер / Алкохолтестер като джаджа за смартфон

Дата: 05 Окт 2017

Възможността за измерване на алкохолно съдържание в човешкото тяло, съчетана с възможностите на мобилните устройства - смартфони, таблети и лаптопи е най-новата тенденция в развитието на алкохолтестерите.

Прочети още →

Самоконтрол на пътя с личен дрегер/алкохолтестер ...

Дата: 02 Окт 2017

Явлението придобива застрашителни размери не само в България, но и в Европа. 

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1

Марки

Блог статии

Дрегер и кръвна проба за алкохол – какво ги различава?

14 Фев 2018
За да се установи (не)наличието на алкохол в кръвта, главно се прибягва до два варианта – използване на дрегер или кръвен тест.  Каква е разли...

Дрегерите за алкохол вече се интегрират успешно в пропускните системи на предприятията

04 Фев 2018
Дрегерите за контрол на достъпа са подходящи за вграждане към съществуващата система за пропускане на работниците или служителите в предприятието или...
Върни До Горе