За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

Може да ни пишете на: info@alcoholtester.bg - ще отговорим веднага!


AlcoScan™ ADBs® - алкохолтестер от най-висок клас без мундщуци и батерии.  

ADBs ползва обикновени кафе-сламки и захранване 220V от ел. мрежа като изобразява резултата от алкохолтеста върху 9-инчов видеодисплей, на който може да се презентират и видеоклипове. Апаратът е приложим за фирмен контрол, за обществени сгради, МОЛ-ове, предприятия.

ADBs e първият в света алкохолтестер, който може да се управлява дистанционно чрез интернет - четене на резултати от измервания и презентиране на видеоклипове! По всяко време и отвсякъде може да контролирате за алкохол персонала на фирмата, както и да направите видеосъобщение на служителите си. Идеален рекламен инструмент за всички, имащи отношение към безопасността на пътя - производители на алкохол, застрахователни компании, телевизионни канали и т.н. Притежава CE/TUV - сертификат..

AlcoScan™ ADBs® - професионален тестер за алкохол в кръвта с 9-инчов видеодисплей за резултата от най-висок клас, с CE/TUV-Сертификат (TUV Certificate № E8A170455975056, Œ mark 12-04-2017), Произведен в Южна Корея.

Техническите характеристики на ADBs са:

 • ADBs използва Електрохимичен сензорен модул с качества за "полицейски"/професионални цели (висок клас точност, бързина и стабилност на резултата), който може да бъде както калибриран, така и подменян при нужда. Сменяемият сензорен модул е разработка единствено на SENTECH KOREA Corp. и с това се постига неограничен експлоатационен живот на апарата!
 • ADBs е с нищожни експлоатационни разходи - не изисква индивидуални мундщуци и батерии. Вместо това се използват обикновени кафе-сламки със стойност половин стотинка бройката.
 • Ел-захранването се извършва от 220VАС-мрежата чрез приложен в комплекта адаптер.
 • ADBs e оборудван с висококачествен 9-инчов дисплей, на който се изобразява резултата от алкохолтеста и се презентират видеоклипове. Ние доставяме нашите апарати до Вас с инсталирана видео-инструкция за експлоатация на български език, която "тече" непрекъснато върху дисплея. При това всеки желаещ може сам да проведе теста си за алкохол, без да е необходимо участието на Ваш специализиран служител, който да го инструктира.
 • ADBs съчетава проверка за алкохол с излъчване на видеореклама/видеоклипове. Идеален рекламен инструмент за всички, имащи отношение към безопасността на пътя - производители на алкохол, застрахователни компании, телевизионни канали и т.н.
 • ADBs e първият в света алкохолтестер, който може да се управлява дистанционно чрез интернет - получаване на резултати от измервания и презентиране на видеоклипове! По всяко време и отвсякъде може да направите видеосъобщение на служителите си и да проверите резултатите от тестовете им за алкохол.


 • Ако ADBs се постави в обхвата на видеонаблюдение, дистанционно чрез интернет и смартфон може да достъпите сървъра на апарата и да получите резултат от теста за алкохол и видеозапис за всеки проверен Ваш служител/посетител!
 • Приложим е за фирмен контрол, предприятия, обществени сгради, търговски центрове, провеждане на рекламни, разяснителни и образователни кампании.
 • ADBs измерва алкохолно съдържание до 5,0‰ (промила), като времето за един тест е само няколко секунди.
 • Размерите на апарата са: 375мм ширина х 250мм височина х 93мм дълбочина, теглото е 4,6кг;
 • Контейнерът за сламки има вместимост около 100 сламки. Неговото зареждане е изключително лесно - чрез отвор с капак в горната част на апарата;
 • ADBs се монтира стационарно върху стена или стоящо върху статив (професионален статив за Вашия апарат може да намерите в категория <Технически консумативи и аксесоари>).
 • Монтажът на апарата върху стена е елементарен и изисква единствено поставянето на 2 броя дюбел и винт (приложени в комплекта) в стената. Според Вашия избор крепежите може да бъдат за бетон, тухла или дърво;
 • Корпусът на ADBs е здрав, метален, прахово боядисан в бял цвят. Апаратът не заема практически никакъв обем, ако се монтира на подходящо място.
 • Корпусът на апарата може да бъде надеждно заключен както със заводски монтираната скрита ключалка с уникален ключ, така и чрез допълнителни средства, за които е предвидено място върху корпуса (Ваш катинар или друго заключващо средство);
 • Съчетанието на алкохолтестер с видеодисплей при ADBs внася безспорно технологично присъствие във всяко помещение, където апарата е монтиран! Вашите посетители и персонал ще бъдат респектирани от този уникален за световния пазар апарат;
 • Комплектът на ADBs включва всичко необходимо за работа: апарат, захранващ адаптер, секретен уникален ключ, инструкция за експлоатация, TUV-сертификат;Цената на ADBs e 1200.00 лв с ДДС за 1 брой комплект;

 • Сламки за ADBs могат да бъдат купени от всеки хипермаркет - 500 броя от тях струват обикновено до няколко лева. Не считаме за необходимо и ние да ги предлагаме, освен ако изрично не го пожелаете;
 • Цената на сервизната процедура за калибриране на ADBs е 72.00 лв с ДДС. С цел гарантиране точността на уреда е желателно да се извършва калибриране поне веднъж на всеки 12 месеца експлоатация;
 • Цената на един брой сензорен модул за смяна при необходимост е 240.00 лв с ДДС;
 • Доставката до Вашата "врата" е за наша сметка независимо от размера на поръчката.
 • Своята поръчка може да заплатите с "наложен платеж" на куриера в момента на доставка или по банков път - на основание предварително издадена от нас Проформа фактура.

ПОРЪЧКА и КОНСУЛТАЦИЯ на телефон 0888-513916. 

Благодарим Ви за проявения интерес към нашите продукти! Оставаме в очакване на Вашите въпроси и поръчки.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

AlcoScan ADBs - работи с "кафе"-сламка - комплект с 9" видеодисплей, адаптер и калибровка

 • Производители ALCOSCAN®™
 • Модел A009
 • Наличност В наличност
 • 1 200,00 лв.

 • Без ДДС: 1 000,00 лв.

Свързани продукти

Калибриране на Професионален Дрегер за алкохол + смяна на батерии

Калибриране на Професионален Дрегер за алкохол + смяна на батерии

От марките AlcoScan, AlcoFind, AlcoVisor, както и техните OEM - производни. Калибрирането на др..

54,00 лв. Без ДДС: 45,00 лв.

Сензорен модул за Дрегер за алкохол ADBS, AL4000V, EBS-010

Сензорен модул за Дрегер за алкохол ADBS, AL4000V, EBS-010

Електрохимичен Сменяем сензорен модул за моделите ADBS, AL4000V, EBS-010 - патент на марка..

240,00 лв. Без ДДС: 200,00 лв.

Професионален статив TRIPOD за Дрегер за алкохол ADBs

Професионален статив TRIPOD за Дрегер за алкохол ADBs

TRIPOD е професионален статив за преносимо приложение на стационарен дрегер за алкохол ADBs на марка..

240,00 лв. Без ДДС: 200,00 лв.