За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

Може да ни пишете на: info@alcoholtester.bg - ще отговорим веднага!

AlcoScan™ ALP-1® - професионален алкохолтестер от най-висок клас + специализиран мобилен принтер, водещ модел на производителя, съчетаващ всички технологични възможности в сегмента.

Основните параметри на модела са - електрохимичен сензорен модул от най-висок клас, три режима на работа - нормален, скрининг и пасивен, софтуер за поддръжка на база данни, генериране на протокол от измерването, работа с мобилен принтер, слот за допълнителна SD-памет.

AlcoScan®™ ALP-1 притежава CE/TUV-Сертификат и е произведен в Южна Корея. Комплектът включва тестер, мобилен принтер,  пластмасов куфар, софтуер, PC-кабел, 55 мундщука и CE/TUV-сертификат.

Техническите характеристики на AlcoScan®™ ALP-1 са:

  • ALP-1® е тестер съчетаващ в себе си най-новите и най-високите постижения в областта на измерването на алкохолна концентрация.
  • ALP-1® включва в себе си електрохимичен сензорен модул (Fuel cell alcohol sensor), интегрирана памет за 500 резултата, възможност за ползване на външна памет, три режима на измерване, Bluetooth, софтуер за връзка с РС, мобилен принтер за резултата.
  • Уредът използва заводски калибриран сменяем сензорен модул и индивидуални мундщуци. Така ползвателят разполага винаги с точен (калибриран) уред през целия му експлоатационен живот, при минимални експлоатационни разходи.
  • Професионален тестер за алкохол в кръвта модел ALP-1® измерва алкохолно съдържание до 4‰ (промила) при точност от +- 0,05‰ отнесена за измерена стойност 1,0‰.
  • Използваният измервателен елемент е „електрохимичен измервателен сензор (Fuel cell alcohol sensor)" от последно поколение, осигуряващ професионално измерване на алкохолна концентрация за нуждите на фирми, полиция и всеки любител на висококачествената измервателна техника. Той е оформен като заводски калибриран сензорен модул, който позволява да бъде подменян при нужда от самия потребител, без участието на обслужващия сервиз. 
  • Електрохимичният тип измервателен сензор освен висока точност на измерване осигурява удължен период за експлоатация между циклите за обслужване/калибриране. Също така осигурява значително по-висока степен на устойчивост и стабилност по отношение на влиянието на влажност, температура и замърсяване на околния въздух върху работата и годността на тестера в сравнение с полупроводниковия тип измервателен сензор.
  • ALP-1® работи с многократен индивидуален сменяем накрайник (мундщук), което гарантира хигиената на ползвателите и висока точност на измерване. Комплектът на уреда включва 55 броя мундщуци (5 в опаковката на уреда и 50 допълнително). Използваният от ALP-1® мундщук е специално разработен и се използва единствено от този модел тестер.
  • При ALP-1® мундщукът може да бъде поставен двустранно, с което пробата да може да се взима както отдясно така и отляво за удобство на ползвателя.
  • ALP-1® има три режима на работа:
   1. Режим на работа NORMAL. При този режим резултатът се изобразява върху дисплея като цифрова стойност.
   2. Режим на работа FAST. Това е режим за бърза проверка /скрининг/, при който се отсяват резултатите в две групи: по-големи и по-малки от зададена стойност, програмируема от потребителя, например 0.5 промила. Резултатът при този режим се изобразява върху дисплея като буква: „Р" PASS – когато резултатът е с по-ниска стойност от зададената и „F" FALL – тогава, когато резултатът надвишава зададената стойност. Провеждането на скрининг не изисква използване на индивидуален мундщук, а се реализира чрез специален накрайник, разработен специално за този режим на работа (виж приложената фотодокументация).
   3. Режим на работа PASSIVE. Това е режим, който може да се прилага с всеки от останалите два режима NORMAL и FAST. При него вземането на проба от дъха става с натискането на бутон и не се изисква „издухване" от страна на проверявания. Този режим намира приложение в случаите, когато проверяваният не е в състояние да даде сам пробата за изследване (например при хора в кома, вследствие ПТП).
  • ALP-1® притежава интегрирана памет за 500 резултата от измервания, включително точното време и дата на провеждането им.
  • Тестерът има слот за включване на външна SD-памет (включена в комплекта), с което обемът на съхраняваните в него резултати става нелимитиран.
  • Посредством специално разработен фирмен софтуер резултатите от измерването могат да бъдат трансферирани към компютър, където да бъдат документирани и анализирани.
  • Софтуерът е наличен върху CD и придружава всеки закупен тестер. Инсталацията на софтуера и работата с него са изключително лесни и подробно описани в придружаващите тестера инструкции за експлоатация.
  • Връзката между тестера и компютъра се реализира чрез специализиран кабел, включен в комплекта.
  • В комплектът е вклчен специализиран миниатюрен мобилен принтер за отпечатване на резултата от всяко измерване. Това позволява работата на тестера да бъде документирана върху хартиен носител в мобилни условия, независимо от наличието на компютърна конфигурация на мястото на мерене. Връзката между тестера и принтера се реализира чрез свързващ кабел , включен в комплекта.
  • Налична е звукова сигнализация, която съпътства цифровия резултат върху дисплея. Така ALP-1® „предупреждава" в какъв диапазон е резултата, тогава когато ползвателят няма възможност да види точната стойност на измерената алкохолна концентрация.
  • ALP-1® е компактен и удобен за работа. Размерите му са 133 х 64 х 33мм, теглото е 198g.
  • ALP-1® притежава 4-разреден LCD дисплей.
  • ALP-1® работи с 2 броя алкална батерия размер АА 1.5V, включени в комплекта и налични навсякъде на пазара при нужда от смяна. Тестерът е изключително „икономичен" по отношение на консумацията на ел. захранване - животът на 1 комплект нови алкални батерии е около един калибрационен цикъл 1000 теста /тук не се има предвид работата на тестера с външни устройства/.
  • Измерването с ALP-1® е бързо, в рамките на секунди.
  • ALP-1® е изпълнен в уникален корпус с черен цвят. Наличен е мек кожен калъф за удобство при експлоатация;

  • Комплектът на ALP-1® включва: Тестер ALP-1®; специализиран мобилен принтер; Пластмасов куфар за съхранение; 2 броя Алкална батерия 1.5V размер АА; CD със софтуер и кабел за връзка с компютър; 55 броя сменяеми индивидуални многократни накрайници (мундщуци); 1 брой накрайник за скрининг; Мек кожен калъф за съхранение; Дръжка за тестера; Инструкция за експлоатация на български език; Инструкция за експлоатация на английски език; TUV / Œ сертификат;
  • Цените на допълнителни мундщуци (извън включените в комплекта) може да намерите в категорията "Мундщуци, сензори и аксесоари";
  • Цената на един брой сензорен модул за последваща смяна при необходимост е 240.00 лв с ДДС;
  • Цената на сервизната процедура калибриране на ALP-1 е 54.00 лв с ДДС. С цел гарантиране точността на уреда е желателно да се извършва калибриране поне веднъж на всеки 6-12 месеца експлоатация;
  • Доставката до Вашата врата е за наша сметка независимо от размера на поръчката за всички точки на България;
  • Своята поръчка може да заплатите с "наложен платеж" на куриера в момента на доставка или по банков път - на основание предварително издадена от нас Проформа фактура;

  ПОРЪЧКА и КОНСУЛТАЦИЯ на телефон 0888-513916.

  Благодарим Ви за проявения интерес към нашите продукти! Оставаме в очакване на Вашите въпроси и поръчки.

  Напишете отзив

  Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
      Лош           Добър
  Защита от СПАМ

  AlcoScan ALP-1 - комплект с принтер, 50 мундщука, куфар, калъф, софтуер, USB-кабел и калибровка

  • Производители ALCOSCAN®™
  • Модел A006
  • Наличност В наличност
  • 1 320,00 лв.
  • 1 080,00 лв.

  • Без ДДС: 900,00 лв.

  Свързани продукти

  Калибриране на Професионален Дрегер за алкохол + смяна на батерии

  Калибриране на Професионален Дрегер за алкохол + смяна на батерии

  От марките AlcoScan, AlcoFind, AlcoVisor, както и техните OEM - производни. Калибрирането на др..

  54,00 лв. Без ДДС: 45,00 лв.

  Специализиран мобилен принтер за Дрегер за алкохол ALP-1

  Специализиран мобилен принтер за Дрегер за алкохол ALP-1

  Мобилен принтер за дрегер за алкохол ALP-1 на марката ALCOSCAN. Той е компактен и лек и ос..

  360,00 лв. Без ДДС: 300,00 лв.

  Сервизен пакет за Дрегер за алкохол ALP-1 - сензорен модул + алкални батерии

  Сервизен пакет за Дрегер за алкохол ALP-1 - сензорен модул + алкални батерии

  Електрохимичен Сменяем сензорен модул за модела ALP-1 - патент на марката ALCOSCAN.Чрез не..

  240,00 лв. Без ДДС: 200,00 лв.

  Пакет 100 броя ОРИГИНАЛЕН мундщук за Дрегер за алкохол AlcoScan ALP-1

  Пакет 100 броя ОРИГИНАЛЕН мундщук за Дрегер за алкохол AlcoScan ALP-1

  МР1 е  специализиран индивидуален накрайник (мундщук) за вземане на алкохолна проба, предн..

  84,00 лв. Без ДДС: 70,00 лв.