ДРЕГЕРИ ЗА АЛКОХОЛ OT ЕЛКОМЕД ЕООД - НАЙ-ДОБРАТА ГАРАНЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ И НА РАБОТНОТО МЯСТО

„Елкомед“ ЕООД осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (General Data Protection Regulation – GDPR). Уважаеми клиенти и партньори, приканваме Ви, преди да направите своята поръчка, да се запознаете подробно с нашата "Политика за личните данни", както и с "Гаранция и условия за ползване".  Във всички случаи ние оставаме на Ваше разположение!

ЕЛКОМЕД ЕООД е оторизиран представител за България на световно известните производители  на алкохол-тестери с търговски марки ALCOSCAN®™ и ALCOVISOR®™, еднократните тестове за алкохол ALKOTEST®™ и дистрибутор на моделите на световния лидер DRAGER Safety - Германия, с които е оборудвана българската пътна полиция - МВР КАТ.

Продуктите имат TUV-сертификат, покриват всички приложения и гарантират точни измервания и надеждност на достъпни цени.

МОЖЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА широка гама от приложения на НАШИТЕ ДРЕГЕРИ ЗА АЛКОХОЛ:


Професионални дрегери за алкохол за контрол на служители

Дрегер за алкохол AlcoScan™ AL7000® – базов модел дрегер за алкохол за вътрешноведомствен контрол на служители, доказан от години на българския пазар. Моделът е с полупроводников сензор, оформен като сменяем сензорен модул. Така ползвателят може за секунди сам да калибрира и поддържа апарата си през целия му експлоатационен живот. Комплектът е с 55 мундщука и TUV-сертификат ...  Дрегер за алкохол AlcoScan™ AL8800® - професионален дрегер за алкохол оборудван с висок клас (електрохимичен тип) измервателен елемент, осигуряващ бързо и точно измерване. Иновативният дизайн, малките размери и тегло допълват предимствата на този нов за пазара модел. Комплектът включва тестер, твърд калъф за съхранение, 55 мундщука и СЕ/TUV-сертификат ....          Дрегери за алкохол alcoholtester.bg 001  Дрегер за алкохол AlcoScan™ ALС-1® - професионален дрегер за алкохол от висок клас, подходящ за места, където се изисква бързина при измерването съчетана с висока точност на резултата. Този модел използва електрохимичен сензор от висок клас (като при полицейските апарати) оформен като сензорен модул и може да бъде както калибриран от сервиза, така и подменян при нужда от ползвателя. Комплектът включва куфар за апарата, 55 мундщука и СЕ/TUV-сертификат ....Дрегер за алкохол AlcoScan™ ALP-1® - професионален дрегер за алкохол от най-висок клас, водещ модел на производителя, съчетаващ всички технологични възможности в сегмента, в т.ч. три режима на работа - нормален, скрининг и пасивен, софтуер за поддръжка на база данни, генериране на on-line протокол от измерването, безжична връзка с мобилен принтер, слот за допълнителна SD-памет, електрохимичен сензорен модул от най-висок клас. Комплектът включва куфар, софтуер, PC-кабел, 55 мундщука и CE/TUV-сертификат ...     


Персонални дрегери за алкохол

    Дрегер за алкохол AlcoScan™ AL2500® - стартов модел алкохолтестер за личен контрол - за да провериш себе си, семейството и приятелите, тогава когато предстои шофиране или работа, това е един прекрасен личен помощник на всеки отговорен пред себе си и обществото човек. Моделът е с полупроводников сензор (Oxide Semiconductor alcohol sensor) и не използва индивидуален мундщук. Притежава TUV-сертификат ...          Дрегер за алкохол AlcoScan™ AL7010® – нов модел алкохолтестер за личен контрол с полупроводников сензор. Моделът предлага всичко необходимо за удобството, стила и хигиената на ползвателя (индивидуални мундщуци, светеща индикация и бутон, твърд калъф), съчетано с доказан на пазара сензорен елемент (от легендарния AL7000) и изящен дизайн в черен цвят. Комплектът включва твърд калъф за съхрънение, 5 мундщука и TUV-сертификат ...  Дрегери за алкохол за самоконтрол при употреба на алкохол преди шофиране или работа


Дрегери за алкохол за приложение със смартфон

   Дрегер за алкохол AlcoVisor™ CLICK® – иновативен, уникален за световния пазар модел алкохолтестер, предназначен да се включва към мобилно устройство - смартфон, таблет или лаптоп. CLICK™ е апарат с вграден висок клас електрохимичен измервателен сензор за алкохол (Fuel Cell Sensor). Потребителят изтегля и инсталира за секунди на мобилното си устройство безплатно приложение за работа с CLICK™, което осъществява целия интерфейс с апарата, визуализира и съхранява резултатите от измерванията. Така използвайки възможностите на мобилните устройства, каквито в днешно време има почти всеки потребител, производителят е създал висок клас алкохолтестер на изключително достъпна цена и превъзходни качества (точност, бързина и стабилност на резултата).  CLICK™ е съвместим с всички налични на пазара смартфони и таблети, работещи под Android и iOS. Мобилното приложение ALCOVISOR APP може да бъде изтеглено безплатно от разпространените APP STORE.    Дрегер за алкохол CLICK™ се предлага в три цветови варианта: черен с червени бутони, бял с жълти бутони и пурпурен със зелени бутони. За съхранение на уреда е създаден специален силиконов протектор в същия цвят.      AlcoVisor®™ е първата търговска марка, която създаде модел дрегер/алкохолтестер с висок клас Електрохимичен сензор (Fuel Cell), който е функционално допълнение към мобилните устройства - включва се към буксата за слушалки на смартфона и ползва неговата операционна система за визуализация и обработка на данните от измерванията, посредством специално разработено безплатно мобилно приложение, което се сваля и инсталира за секунди.


Дрегери за алкохол за скрининг - идеалното решение за бърза проверка на множество от хора

    Дрегер за алкохол AlcoScan™ iblow10® - професионален тестер за алкохол в кръвта предназначен за скрининг. Този модел реализира изключително бързо и точно измерване на алкохолна концентрация на поток от хора (до 12 човека в минута). Резултатът се изобразява както на цифровия дисплей в промили, така и като червено/жълто/зелено оцветяване на корпуса на тестера. Използва електрохимичен сензорен модул от най-ново поколение Suracell®, патент на SENTECH Korea. Alcoscan iblow10 понастоящем e без аналог в света. Притежава CE/TUV - сертификат ....         Alcoscan ibow10 е оборудван с последно поколение електрохимичен сензорен модул Suracell®, патент на SENTECH Korea. Alcoscan iblow10 понастоящем e без аналог в света. Резултатът се изобразява като точна стойност на дисплея и като ярка светлина (зелено, жълто, червено) и звук от корпуса на уреда. Дрегер за алкохол ibow10 реализира изключително бързо и точно измерване на алкохолна концентрация на поток от хора (до 12 човека в минута).


Дрегери за алкохол за контрол на достъпа в сградата

   Дрегер за алкохол AlcoScan™ EBS-010® - професионален тестер за алкохол в кръвта предназначен за вграждане в системи за контрол на достъпа на предприятия, учреждения, спортни зали. Апаратът реализира изключително бързо и точно измерване на алкохолна концентрация на посетителите и съответно разрешава/забранява достъпа им до обекта. Пропускната способност на модела е до 12 теста в минута. Използва електрохимичен сензорен модул, който може да бъде както калибриран, така и подменян за секунди при необходимост. Притежава CE/TUV - сертификат .... Дрегер за алкохол AlcoScan®™ EBS-010 е предназначен за вграждане в системи за контрол на достъпа на учреждения, предприятия, мини, рафинерии, енергийни обекти, казина, стадиони, концертни зали - навсякъде където явлението "употреба на алкохол" застрашава безопасността на трудовия процес или сигурността на посетителите.  Дрегер за алкохол EBS-010 използва високочувствителен електрохимичен измервателен сензор (Fuel cell alcohol sensor), с което се реализира изключително точно измерване на алкохолно съдържание в рамките на около 2 секунди. В зависимост от резултата от измерването достъпът до обекта се разрешава или се забранява за конкретния посетител (съоръженията за вход пропускат или се блокират).


Дрегери за алкохол с видеодисплей и/или монети

   Дрегер за алкохол AlcoScan®™ AL4000V - професионален алкохолтестер с монетен автомат, настроен за 1 лев. Предназначен за употреба в барове, ресторанти, дискотеки, търговски центрове. Този апарат съчетава възможност за печелене на пари с полза за посетителите на Вашия обект. Притежава (опционално) 7" LED-дисплей за излъчване на реклами - филми, снимки, съобщения. Моделът работи с обикновена кафе-сламка и реализира точно измерване на алкохолна концентрация посредством електрохимичен сензорен модул. Доставя се със захранващ адаптер и CE/TUV - сертификат .... Дрегер за алкохол ADBs е с нищожни експлоатационни разходи - не изисква индивидуални мундщуци и батерии. Вместо това се използват обикновени кафе-сламки със стойност половин стотинка бройката.    AlcoScan™ ADBs® - професионален тестер за алкохол в кръвта от най-висок клас, който не изисква технически консуматив - ползва обикновени кафе-сламки и захранване 220V от ел. мрежа. ADBs изобразява резултата от алкохолтеста върху 9-инчов видеодисплей, на който може да се презентират и видеоклипове. Апаратът е приложим за фирмен контрол, за обществени сгради, МОЛ-ове, предприятия. ADBs e първият в света алкохолтестер, който може да се управлява дистанционно чрез интернет - четене на резултати от измервания и презентиране на видеоклипове! По всяко време и отвсякъде може да контролирате за алкохол персонала на фирмата, както и да направите видеосъобщение на служителите си. Идеален рекламен инструмент за всички, имащи отношение към безопасността на пътя - производители на алкохол, застрахователни компании, телевизионни канали и т.н. Притежава CE/TUV - сертификат..


Дрегери за алкохол от ДРЕГЕР-Германия

  Dräger Alcotest 7510 – сертифициран като утвърден тип измервателно средство професионален тестер за алкохол в България. Апаратът притежава свидетелство за одобрен тип № 4812 от БИМ (Български Институт по Метрология). Той е единственият дрегер за алкохол, резултатите от който имат доказателствена тежест в съда. Алкотест 7510 е особено ценен за работата на КАТ, полицията и в предприятията, където се изискват технически средства от най-висок клас. Dräger Alcotest 7510 притежава свидетелство за одобрен тип № 4812 от БИМ (Български Институт по Метрология). Той е единственият дрегер за алкохол, резултатите от който имат доказателствена тежест в съда. С Dräger Alcotest 7510 е оборудван КАТ, МВР и предприятията, където се изискват технически средства от най-висок клас.      Dräger Alcotest 6820 – надежден професионален тестер за алкохол за успешна работа при тежки условия Ако работата Ви изисква качествен контрол за алкохол дори и при екстремни ситуации, Вашият надежден партньор е Алкотест 6820. Благодарение на издръжливия материал, от който е направен корпусът му, апаратът е изключително устойчив при стресови ситуации и неблагоприятни атмосферни условия. Освен това, професионалният уред Алкотест 6820 е с по-голям капацитет и функционалности, особено необходими при по-интензивно ползване – увеличена памет, възможност за въвеждане и съхранение на повече данни за тестваното лице, възможност за различно селективно визуализиране на взетите проби, връзка с компютър и мобилен принтер за незабавно отпечатване на резултата.     


Еднократни тестове за алкохол

                 


ЗА КОГО СА НЕОБХОДИМИ ДРЕГЕРИТЕ ЗА АЛКОХОЛ?

Нашата техника служи за превенция на употребата на алкохол преди шофиране или работа. Всеки който я използва вече е осъзнал опасността и се бори с нея. Изберете своя дрегер за алкохол - който и модел да е той, неговата цена е много по-малка от това, което може да Ви отнеме алкохола на пътя или на работното място! Провери се преди да пострадаш!  smiley

 

ЗАЩО ДА ЗАКУПИТЕ СВОЯ ДРЕГЕР ЗА АЛКОХОЛ ОТ НАС?

Защото:

 

ЕЛКОМЕД ЕООД подкрепя инициативата "Българската Коледа", подпомагаща лечението на българските деца и приканва своите партньори и клиенти да сторят същото - да дадат надежда на децата в беда и техните семейства. Ние се стремим да обръщаме специално внимание на децата и в пряката си работа.

ЕЛКОМЕД ЕООД е съмишленик и участник в кампаниите на "Българска Асоциация на Пострадали при Катастрофи". Ние вярваме, че само с общо усилие можем да променим черната хроника на пътя.

 

КАК И КЪДЕ МОЖЕ ДА НИ ОТКРИЕТЕ?

Свържете се с нас сега и ще Ви помогнем да изберете дрегер за алкохол, подходящ за Вашата дейност!

ГАРАНТИРАМЕ, ЧЕ НАШИЯТ ПРОДУКТ ЩЕ ВИ СЛУЖИ ДЪЛГО И ВЯРНО!

Забравена парола

Паролата ще бъде изпратена на Вашия email адрес.

Марки

Блог статии

Дрегер и кръвна проба за алкохол – какво ги различава?

14 Фев 2018
За да се установи (не)наличието на алкохол в кръвта, главно се прибягва до два варианта – използване на дрегер или кръвен тест.  Каква е разли...

Дрегерите за алкохол вече се интегрират успешно в пропускните системи на предприятията

04 Фев 2018
Дрегерите за контрол на достъпа са подходящи за вграждане към съществуващата система за пропускане на работниците или служителите в предприятието или...
Върни До Горе