За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

Може да ни пишете на: info@alcoholtester.bg - ще отговорим веднага!

Евтини "дрегери за алкохол" се срещат често на сергии и бензиностанции, присъстват в продуктовата гама на много сайтове, които продават всичко.

Звучи ли Ви примамливо идеята да си купите тестер за алкохол, който струва 10 - 20 или 30 лева? Да?

Да, ама не, ако се замислите малко!

А звучи ли Ви примамливо така нареченият „измервателен уред“ да спре да работи почти веднага, след като сте го купили? Или да Ви даде резултат от теста за алкохол много далече от този, който ще покаже дрегерът на КАТ, ако Ви спрат?

Естествено, че не!

Надеждността на уреда при тестване за алкохол е едно от най-важните неща. Той трябва да е точен! Защото не става въпрос само за играчка, ключодържател или нещо забавно, което мига и свети. Този "изгоден дрегер за алкохол" много бързо бива изхвърлен на боклука, защото е напълно неизползваем и клиентът разбира, че е било по-добре... да се почерпи например парче пица, вместо да губи безвъзвратно парите си за „техника“ с неясни възможности и произход.

Нереално ниската цена на "дрегера" в действителност е само примамка, тя подлъгва клиента да купи нещо, което си няма производител, камо ли пък някакъв сертификат, не се калибрира, нито се поддържа от някого.

Когато е необходимо точното измерване на алкохолно съдържание в издишвания въздух, това може да се осъществи единствено с прецизни високотехнологични уреди, дори и когато става дума за дрегери за лична употреба. Устройствата, на които може да се има доверие са произведени от световно известни производители, имат необходимите сертификати, осигурена им е специализирана поддръжка и периодично калибриране. Няма как да са евтини.

Цените на персоналните дрегери могат да варират, в зависимост от производителя, вида на сензора, различните им функционалности.

Обадете ни се, за да Ви ориентираме!

ЕЛКОМЕД ЕООД с кампания срещу ниското качество на пазара!

В контекста на борбата с нискокачествената стока на пазара (в нашия сегмент) ЕЛКОМЕД ЕООД предлага на всеки, който е закупил или разполага с неработещ или нискокачествен алкохолтестер, да ни го предаде за рециклиране и да ползва 20% търговска отстъпка за избран от него модел апарат с доказани качества и произход от световен производител!

Инициативата е безсрочна и без ограничение за всеки, който споделя нашето виждане. Очакваме Ви!

Дрегер и кръвна проба за алкохол – какво ги различава?
За да се установи (не)наличието на алкохол в кръвта, главно се прибягва до два варианта – използване на дрегер или кръвен тест. Каква е разликата межд...