За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

Може да ни пишете на: info@alcoholtester.bg - ще отговорим веднага!

Тази статия в развлекателна форма има за цел да покаже нуждата от дрегер за алкохол сред личните вещи на всеки, който му се случва да се буди често с махмурлук. Дрегерът за лична употреба не струва много, но може да предотврати големи неприятности и материални загуби на своя стопанин. За целта ето една условна скала за интензивността на махмурлука, според това как се чувства неговия приносител:

 

1-звезден махмурлук - Няма никакво истинско усещане за дискомфорт, камо ли пък болка. Вашият сън снощи беше само една лека дрямка,  която ви е заредила с обичайната сутрешна енергия за започване на деня. Бъдете доволен, че се чувствате и можете да работите сравнително добре. Споменът за снощи обаче Ви кара инстинктивно да посягате към чашата с вода или обичайната сутрешна напитка по-често от обикновеното. В това състояние обикновено не Ви е нужен дрегер за алкохол, но за Вашето спокойствие и сигурност един тест не е излишен.

 

2-звезден махмурлук - Няма болка, но определено нещо не е наред. Може да изглеждате добре, но вниманието Ви е притъпено и умствените Ви способности не са с пълния си капацитет. Кафето, което пиете, за да останете съсредоточен, само изостря стомаха Ви, жаден за храна, каквато Ви е правила Мама. Снощи е настъпило опустошение на стомаха Ви и въпреки че имате прилична духовна кондиция за офиса, днес ще струвате на работодателя си повече пари отколкото можете да му заработите, защото всичко, с което наистина може да се справите пълноценно е сърфиране в интернет за забавление и писане на нежелани електронни писма до приятели. В зависимост от общото Ви здравословно състояние, пол и възраст организмът може / или не съвсем да е обработил алкохола от вечерта. Във всички случаи, ако това състояние е често срещано при Вас, то дрегерът за алкохол ще Ви бъде полезен. Един прекрасен избор за целта е моделът CA05FS.

 

3-звезден махмурлук - Леко главоболие, чувствате стомаха си ужасно. Вие определено не сте продуктивен. Ясно усещате, че животът точно сега би бил по-добър, ако останете в леглото си гледайки нещо приятно по телевизиятаУсещате се дехидратиран и Ви се иска да „изпиете морето“, за да потушите пожара в себе си. Непреодолимо Ви се ходи до тоалетната. Направете го незабавно, след това отново вода, плодове, отново тоалетна и накрая задължително проверка дрегер за алкохол. Повторете цикъла, докато апарата даде „три нули“ на дисплея си – не бързайте, възможно е това да отнеме време, но „колкото-толкова“ – важното е, че знаете какво правите и защо го правите.

 

4-звезден махмурлук - Животът е гаден. Главата Ви пулсира и не можете да общувате адекватно. Иска Ви се да се гмурнете“ някъде и да не излезете цял денОчите ви изглеждат като един голям кръвоносен съд, а Вашата прическа е по-скоро подходяща за дискотека, отколкото за работа. Такова състояние със сигурност налага да изпрабвате Вашия дрегер за алкохол „по същество“ – направете го незабавно и не рискувайте да шофирате, не си заслужава. Ако все пак се доберете до работа, бъдете готов за това, че шефът Ви бързо ще разбере, защо сте закъснели за работа и ще се чувства длъжен да Ви даде обстойна лекция за това как той самия отмива алкохола“, когато е във Вашето положениеОбикновено носите хубави дрехи, но това сега не може да скрие факта, че сте пропуснали ежедневното си бръснене (ако сте момче), или че сте поставили грима си нескопосано на път за работа (ако сте момиче).

 

5-звезден махмурлук - 4-и кръг на ада на Данте. Главоболие? Пулсираща болка? Имате второ сърцебиене в главата си, което дори ще усети колегата Ви на отсрещното бюро в стаята (ако успеете да стигнете дотам). Алкохолът се изпарява от всички пори на кожата и Ви замайва допълнително.  Вашето тяло е загубило способността да генерира слюнка, така че езикът Ви е набъбнал и Ви задушава като голяма хапка в устата. Иска Ви се да плачете, но това ще отнеме и последната влага, останала в тялото Ви. Иска Ви се да не бяхте живи точно в този моментШефът дори няма да Ви е ядосан, когато научи защо Ви няма на работа – той ще Ви съжалява. Определено не си спомняте с кого сте били снощи, какво сте пили и къде точно сте сега. Единственото нещо, което трябва да направите за този вид махмурлук е да останете легнал и да очаквате момента, в който ще се събудите няколко часа по-късно с махмурлук с по-малка звезда. Колко ще бъдат звездите във всеки един следващ момент – това ще каже само личният Ви дрегер за алкохол.

 

Интензивността на махмурлука, разгледана по-горе е строго индивидуалнаВсеки има своите собствени уникални характеристики и поради това не може да се даде обща прогноза за тежестта на последствията при махмурлук, както и да се гадае кога със сигурност те ще отзвучат. Тук е мястото на алкохолтестера  – с него обективно и безпристрастно може да се каже „Вече мога да седна зад волана / вече мога да отида на работа, без това да има последствия за мен и околните“. Това е поведението на отговорния човек, какъвто сте Вие – ползвателят на нашите модели дрегер за алкохол.

Посещение на Mr. Brian Kim - Вицепрезидент на SENTECH Korea Corp. в България.
Mr. Brian Kim - Вицепрезидент на SENTECH Korea Corp. посети България през периода 13-15 Февруари 2017 г....
Как да излъжем дрегера...?
А защо ни се налага да го лъжем? Защо въобще стои такъв въпрос пред нас? Може би това са истински важните въпроси, на които следва да отговорим....