За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

Може да ни пишете на: info@alcoholtester.bg - ще отговорим веднага!

Добре, нека започнем отначало. Производителите на съвременна техника за измерване на алкохолна концентрация в значителна степен са предвидили  и познават „възможностите“ за прилагане на хитрини от ползвателите. Съвременните схемни решения и софтуер при алкохолтестерите са многократно по-защитени и надеждни в сравнение с близкото минало, откогато датира богатия „народен фолклор“ за това как да излъжем дрегера. Разбира се това се отнася само за техниката на световните производители и не може да бъде казано за „играчките“ и ширпотребата, които могат да бъдат намерени в интернет пространството на незначителна цена, понякога на цената на парче пица. Усилието да открием начин за надлъгване с дрегера на контролния орган на пътя или на работното място е загубено време и крие голям риск да бъде причинена вреда вместо успешен резултат.

„Фолклорът“ казва – дишай интензивно преди да дадеш проба към дрегера на полицая, така ще вкараш повече кислород в дробовете си и това ще „замаже“ присъствието на алкохола. Има логика, защото алкохолтестерът прави косвено измерване на алкохолната концентрация в кръвта, като оценява издишания въздух. Истината всъщност е, че така може да се повлияе/намали много малко показанието отчетено от дрегера и това трае само няколко секунди след като сте спрели да дишате интензивно. Полицаите знаят този елементарен трик и със сигурност ще Ви изчакат да стабилизирате дишането си преди да вземат проба от Вас. А дотогава Вие вече сте насочили още повече вниманието на контролния орган върху себе си - излишно е!

„Фолклорът“ казва да смучете нещо в устата, когато давате проба на полицая, защото така ще „разредите“ алкохола. Напълно безсмислена мярка! Никаква допълнителна субстанция в устата не може да Ви бъде от полза, затова пък има неща, които може да Ви навредят. Монети, билкови бонбони, дъвки няма по никакъв начин да намалят  показанието на дрегера. Водата и спрейовете за освежаване на дъха понякога съдържат нищожно количество алкохол, а това е най-малко необходимата Ви съставка в случая. Отделно полицията е наясно, ако Ви види, че дъвчете нещо или се пръскате със спрей, какъв Ви е всъщност проблема – така само ще затвърдите тяхната оценка за състоянието Ви. По-добре не го правете!

Диабетиците и хората спазващи кетонна диета могат да бъдат спокойни – „полицейският“ дрегер Alcotest 7510 притежава софтуер, който разграничава алкохолното присъствие от ацетона, следи от който може да се очаква, че присъстват в дъха на тези хора. Никой не може и не трябва да бъде подведен под отговорност заради това, че е болен или спазва диета – проверката за алкохол цели установяване само на нарушителите с алкохол в дъха.

Съветваме всеки, пред който стои въпроса „Как да излъжем дрегера...?“ да набави свой алкохолтестер и да реализира самоконтрол, когато се съмнява в състоянието си, преди да седне зад волана или да отиде на работа. Според бюджета и вкуса си изберете апарат, задължително от световен производител, по възможност доставен от директен негов вносител. Обадете ни се по телефона и ще получите консултация по всички въпроси, които Ви интересуват. Дрегерът за алкохол е създаден, за да бъде полезен на човека, а не за да му вреди, както мислят тези, които се интересуват „Как да излъжем дрегера...?“.

Не бива да забравяме, че експертизата, която ни дава един алкохолтестер е тази, която спасява човешки живот на пътя и на работното място, тогава когато става дума за явлението употреба на алкохол. Това е причината в развитите страни броят на дрегерите за алкохол, закупени с цел личен контрол да се увеличава ежегодно. Това е в резултат от стремежа на всяко развито общество да реализира приоритетно превенция на негативните явления, а не да се бори с последствията от тях. В случая говорим за последствия измерими с човешки живот и за съжаление всеки от нас оценява истински това едва, когато го засегне лично. Умните хора казват „Не свиквай със злото, бори се срещу него“ – затова недейте мисли „Как да излъжем дрегера...?“, а помислете как да го имате и ползвате.

Етикети: дрегер алкохол
Махмурлукът изисква дрегер за алкохол
Тази статия в развлекателна форма има за цел да покаже нуждата от дрегер за алкохол сред личните вещи на всеки, който му се случва да се буди често с ...