За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

Може да ни пишете на: info@alcoholtester.bg - ще отговорим веднага!

Наближават новогодишните празници. Еуфорията вече започва да се настанява в нас и мислите ни се насочват към планирането на пътувания, весели купони и богати трапези.

Знаем си се българите – на сърце са ни трапезите – и хапването, и пийването. На корем. И в дните преди празника, и в тези след него.

Добре, обаче... какво правим, ако се налага да шофираме?

  • Не пием. Седим си сериозни с чашата вода и се правим, че ни е добре. А настроението хич го няма. Освен ако не сме от онези редки птици, дето не близват алкохол дори и на най-големите празници. Или пък, имаме трезвеници в компанията, което си е рядък късмет.
  • Пийваме си, ама малко. Да, ама нашите родни катаджии само това и чакат... „Оппааа... Я да духнете в дрегера, ако обичате...“ И после – „ама аз само малко си пийнах, г-н полицай, Нова Година е все пак...“ Ако г-н полицаят си е на мястото обаче, няма компромис. Не трябва и да има. Защото черната статистика по празниците е наистина стряскаща. И... настроението ни се скапва...
  • Пийваме си малко и си имаме алкохолен тестер... Вече няма какво да ни развали настроението! Чукаме се с близките си за „наздраве“, пийваме по малко, хапваме спокойно, а като дойде време да шофираме – хоп – и си правим тест за алкохол в кръвта сами. И дрегерът показва - ставаме ли за шофиране, или още малко трябва да поседим на трапезата, но вече само да си хапваме и да си пийваме безалкохолно. След час или след два отново проверяваме и ако алкотестерът покаже промилите в нормата – вече можем да потеглим. Спокойствие – и за близките ни, и за нас, и за колегите-шофьори.

 

Така че, ако още нямате – непременно вижте дрегерите за лична употреба в нашия онлайн магазин. За сигурност и настроение по празниците.

Имаме ги най-различни, разгледайте и изберете или ни се обадете!

За да можете спокойно да си кажете „наздраве“!

Етикети: празници
Шеста годишна конференция на SENTECH Korea Cop. с Европейските си представители - Талин, Естония, 6-10 Септември 2017 г.
Конференцията на SENTECH Korea Corp. с Европейските си представители се организира ежегодно в различни Европейски страни с любезното съдействие на KOT...
Дрегерите за алкохол вече се интегрират успешно в пропускните системи на предприятията
Дрегерите за контрол на достъпа са подходящи за вграждане към съществуващата система за пропускане на работниците или служителите в предприятието или ...