За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

Може да ни пишете на: info@alcoholtester.bg - ще отговорим веднага!

Тест за откриване на наркотици чрез орална течност (слюнка) DOA-7 Saliva Panel Test Card


Тестовете за наркотици се класифицират като Ин Витро Диагностични Медицински Изделия (In Vitro Diagnostic Devices).
ЕЛКОМЕД ЕООД притежава РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО С МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ с рег. №BG/WDA/MD-0110/25.02.2019 г. издадено от ИАЛ (Изпълнителна Агенция по Лекарствата) на Република България.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ТЕСТА

 

Тестовата карта DOA-7 Saliva Panel Test Card реализира имунохроматографски, едностъпков, in vitro“-диагностичен тест предназначен за качествено определяне присъствието на 7 групи наркотични вещества в проби от устната течност (слюнка) при хора:

 

Amphetamine - 50 ng/ml от d-amphetamine;

Cocaine - 30 ng/ml от benzoylecgonine;

Ketamine - 50 ng/ml от ketamine;

Methamphetamine (includes Ecstasy) - 50 ng/ml от (+) methamphetamine;

MDMA (Ecstasy specific) - 50 ng/ml от MDMA;

Opiate - 40 ng/ml от morphine;

Marijuana (THC) - 10 ng/ml от 11-nor-9-THC-9-COOH.


СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА

 

1. Тестова карта DOA-7 Saliva Panel Test Card включваща Тестова зона, Контролна зона и Конюгираща подложка.

2. Тампон за перорално събиране на течност/слюнка.

3. Колектор за съхранение на течност/слюнка с капкомер.

4. Инструкция за употреба

 

За правилното провеждане и отчитане на теста се препоръчва да се използва таймер или часовник (те не са включени в комплекта и следва да се осигурят от ползвателя). 

ПРОЦЕДУРА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТЕСТА


 1. Преди употреба темперирайте теста до стайна температура (15-30°C).
 2. Извадете тестовата карта от запечатана торбичка и я използвайте в рамките до един час.
 3. Отворете върха на колектора със събраната слюнка, който е оформен като капкомер.
 4. Накапете 2 капки перорална течност (приблизително 80 uL) във всяка ямка (S) за проба от тестовата карта. Избягвайте присъствието на въздушни мехурчета в пробата.
 5. Отчетете резултатите след 10 минути от накапването.  Не интерпретирайте резултатите след повече от 20 минути от накапването!


ТЪЛКУВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ

 

 1. ОТРИЦАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ: Появяват се две линии. Една цветна линия трябва да бъде в контролната зона (C), а другата видима оцветена линия трябва да бъде в тестовата зона. Този отрицателен резултат показва, че концентрацията на наркотици е под откриваемото ниво. Наситеността на цвета в района на тестовата лента е възможно да варира, но трябва да се счита за отрицателен винаги, когато има дори бледа линия в полето.
 2. ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ: Една оцветена линия се появява в контролния регион (C). В тестовата зона не се появява никаква линия. Този положителен резултат показва, че концентрацията на наркотика е над откриваемото ниво.
 3. НЕВАЛИДЕН РЕЗУЛТАТ: Не се появява контролна линия. Недостатъчен обем на проба или неправилни процедурни техники са най-вероятните причини за липса на контролна линия.
 4. КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО: В теста е включен процедурен контрол чрез цветна линия, появяваща се в контролния регион (С). Така се потвърждава достатъчен обем на пробата, подходяща мембранна пропускливост и точна процедурна техника.


ОЧАКВАНИ РЕЗУЛТАТИ

 

Тестовата карта DOA-7 Saliva Panel Test Card реализира качествен анализ. Тя идентифицира присъствието на наркотични вещества в човешката слюнка при техните пределни концентрации или по-високи от посочените за теста

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Полеви тест за 7 групи наркотици в човешка слюнка (AMP/COC/KET/MAMP/ MDMA/OPI/THC), Произведен в САЩ - DOA-7 Saliva Panel Test Card - Пакет от 2 броя

 • 48,00 лв.

 • Без ДДС: 40,00 лв.

Свързани продукти

Полеви тест за 7 групи наркотици в човешка слюнка (AMP/COC/KET/MAMP/ MDMA/OPI/THC), Произведен в САЩ - DOA-7 Saliva Panel Test Card - Пакет от 10 броя

Полеви тест за 7 групи наркотици в човешка слюнка (AMP/COC/KET/MAMP/ MDMA/OPI/THC), Произведен в САЩ - DOA-7 Saliva Panel Test Card - Пакет от 10 броя

Тест за откриване на наркотици чрез орална течност (слюнка) DOA-7 Saliva Panel Test Card Тесто..

180,00 лв. Без ДДС: 150,00 лв.

Полеви тест за 7 групи наркотици в човешка слюнка (AMP/COC/KET/MAMP/ MDMA/OPI/THC), Произведен в САЩ - DOA-7 Saliva Panel Test Card - Пакет от 30 броя

Полеви тест за 7 групи наркотици в човешка слюнка (AMP/COC/KET/MAMP/ MDMA/OPI/THC), Произведен в САЩ - DOA-7 Saliva Panel Test Card - Пакет от 30 броя

Тест за откриване на наркотици чрез орална течност (слюнка) DOA-7 Saliva Panel Test Card Тесто..

432,00 лв. Без ДДС: 360,00 лв.