Шеста годишна конференция на SENTECH Korea Cop. с Европейските си представители - Талин, Естония, 6-10 Септември 2017 г.


Дата: 2017-09-06

Конференцията на SENTECH Korea Corp. с Европейските си представители се организира ежегодно в различни Европейски страни с любезното съдействие на KOTRA (Korea Trade-Investment Promotion Agency), като тази година за домакин беше избранна Естония.

На срещата присъстваха 18 национални представители на производителя в т.ч. ЕЛКОМЕД ЕООД от българска страна. Споделен беше опитът на всеки от участниците при дистрибуцията и техническата поддръжка на апаратите от марката ALCOSCAN®™. Производителят запозна партньорите си с предстоящата презентация на 2 броя иновативни нови модели алкохолтестер във високия технологичен клас.

ЕЛКОМЕД ЕООД изнесе презентация пред форума за особеностите на българския пазар на алкохолтестери.

 

    


Марки

Блог статии

Дрегер и кръвна проба за алкохол – какво ги различава?

14 Фев 2018
За да се установи (не)наличието на алкохол в кръвта, главно се прибягва до два варианта – използване на дрегер или кръвен тест.  Каква е разли...

Дрегерите за алкохол вече се интегрират успешно в пропускните системи на предприятията

04 Фев 2018
Дрегерите за контрол на достъпа са подходящи за вграждане към съществуващата система за пропускане на работниците или служителите в предприятието или...
Върни До Горе