За нас

www.alcoholtester.bg - специализиран портал за дрегери за алкохол.

 

Кои сме ние?

 

Фирмата ни е: ЕЛКОМЕД ЕООД, ЕИК: 204485784, ИН по ЗДДС: BG204485784. 

 

Каква е нашата дейност?

 

На пазара сме от 1995 г. като фирма извършваща внос и поддръжка на специализирана електронна техника - основно дрегери за алкохол.

 

Ние предлагаме пълно техническо обслужване на нашите модели дрегери за алкохол - калибриране, захранване с консумативи, техническа консултация с производителите при технически проблем и поддържаме непрекъсната връзка с тях по сервизни и търговски въпроси. Притежаваме оторизация за калибриране на марките алкохолтестери ALCOSCAN®™ и ALCOVISOR®™.

 

Кои са нашите клиенти?

 

Стотици са фирмите и обществените структури, които работят с доставени от нас дрегери за алкохол. Сред тях са Български Пощи, Параходство Български Морски Флот, авиокомпания Хели Ер, Нефтохим Бургас, Министерство на правосъдието, Министерство на образованието, Министерство на отбраната, куриерска фирма СПИДИ, автобусни превозвачи - Юнион Ивкони, общини, училища и много, много други клиенти - хиляди са нашите апарати в България и Македония. Надяваме се да бъдем полезни и на Вас с доставката на дрегер за алкохол!

 

Благодарим Ви за проявения интерес към нашите тестери за алкохол!

 

Оставаме в очакване на Вашите въпроси и поръчки. 

Марки

Блог статии

Дрегер и кръвна проба за алкохол – какво ги различава?

14 Фев 2018
За да се установи (не)наличието на алкохол в кръвта, главно се прибягва до два варианта – използване на дрегер или кръвен тест.  Каква е разли...

Дрегерите за алкохол вече се интегрират успешно в пропускните системи на предприятията

04 Фев 2018
Дрегерите за контрол на достъпа са подходящи за вграждане към съществуващата система за пропускане на работниците или служителите в предприятието или...
Върни До Горе