За бърза поръчка или информация:
0888513916 - просто позвънете!

Доставката до Вас е БЕЗПЛАТНА , независимо от размера на поръчката!

Може да ни пишете на: info@alcoholtester.bg - ще отговорим веднага!

AlcoScan Coin® e алкохолтестер предназначен за стационарен монтаж и работа с жетони/монети в заведения, търговски обекти и обществени места. AlcoScan Coin® е създаден да бъде източник на печалба за собственика си като предлага услугата за проверка на алкохолно съдържание срещу заплащане. AlcoScan Coin® работи с евтини коктейлни сламки вместо индивидуален мундщук за взимане на алкохолната проба.

Калибрационният цикъл на AlcoScan Coin е 300 проведени теста или 1 година експлоатация (което събитие настъпи първо). Собственикът сам определя каква да бъде цената на един тест и предоставя на желаещите свои клиенти жетони за провеждане на тест. Равносметката е: Ако например цената на един тест е 1 лев, то за един калибрационен цикъл AlcoScan Coin ще генерира на собственика си приход от 300 лева при направени разходи само от 42 лева (36 лева за смяна на сензорния елемент, батерии и калибровка + 6 лева за 300 сламки).

Моделът притежава CE/TUV-Сертификат (TUV Certificate № E8N161055975052, Œ mark 28-10-2016) и е произведен в Южна Корея. Оборудван е с полупроводников сензор последно поколение и подсветка на всички елементи от корпуса.

AlcoScan Coin притежава здрав метален корпус и ясни инструкции за експлоатация на български език върху него, които позволяват ползвателят сам да проведе теста за алкохол, след като е заплатил за жетона и сламката си. Корпусът на уреда, където се натрупват събраните от експлоатацията жетони се заключва със стилно мини-катинарче (включено в комплекта) и следва периодично да се отваря и обслужва от собственика с цел изтегляне на жетоните и пускането им отново в продажба.

Моделът предлага всичко необходимо за удобството и хигиената на ползвателя - сламката е индивидуално опакована в защитно фолио и се изхвърля след всеки тест. Цената на сламката е само 1-2 стотинки и е налична навсякъде на пазара!

 • AlcoScan Coin използва полупроводников тип измервателен елемент/сензор (Oxide Semiconductor alcohol sensor). При потребност от калибриране сензорният елемент се сменя с нов и се калибрира в сервизни условия, от нас като представител на марката. Така през целия експлоатационен живот на апарата се осигурява високо качество и точност на измерване.
 • AlcoScan Coin се захранва с 2 броя алкална батерия 1,5V, размер АА, налична навсякъде на пазара при необходимост от смяна.
 • Комплектът на AlcoScan Coin включва: Алкохолтестер с монтирани сензорен модул и 2 броя Алкална батерия 1.5V размер АА; 50 броя жетон; Катинарче за заключване на контейнера за жетони; Шестограм за отваряне на контейнера за жетони; Инструкция за експлоатация на български език; TUV / Œ сертификат.
 • Цената на сервизната процедура "калибриране" на AlcoCoin е 36.00 лв с ДДС. AlcoScan Coin се калибрира в сервизни условия;
 • Доставката до Вашата "врата" е за наша сметка независимо от размера на поръчката за всички точки на България;
 • Своята поръчка може да заплатите с "наложен платеж" на куриера в момента на доставка или по банков път - на основание предварително издадена от нас Проформа фактура;

ПОРЪЧКА и КОНСУЛТАЦИЯ на телефон 0888-513916.

Благодарим Ви за проявения интерес към нашите продукти! Оставаме в очакване на Вашите въпроси и поръчки.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

AlcoScan Coin® - работи с "кафе"-сламка - комплект с монетен автомат, 50 жетона, батерии, заключване и калибровка

 • Производители ALCOSCAN®™
 • Модел A012
 • Наличност В наличност
 • 600,00 лв.

 • Без ДДС: 500,00 лв.

Свързани продукти

Калибриране на Персонален Дрегер за алкохол + смяна на батерии

Калибриране на Персонален Дрегер за алкохол + смяна на батерии

От марките AlcoScan, AlcoFind, AlcoVisor, както и техните OEM - производни. Калибрирането на др..

48,00 лв. Без ДДС: 40,00 лв.